Skip to content

Food service Technology


Definition of Food service Technology:

  • Technical aspects of food service and catering - especially as they relate to practical commercial and public health issues. It will also cover market trends in the usage of food service technology and essential health and safety information. Food Service Technology will include contributions from specialists in market research; consumer science; psychology; economics; modelling and simulation; food technology; food preservation; safety and hazard analysis; equipment design and engineering. 

تقنية تموينية


تعريف تقنية تموينية:

  • الأوجه التقنية لخدمات الطعام والضيافة خاصةً عندما ترتبط بجوانب تجارية وصحية. وتغطي أيضًا اتجاهات السوق في استخدام تقنيات خدمات الطعام ومعلومات السلامة والصحة. وتتضمن مساهمات من المختصين في أبحاث السوق ونفسية الزبائن والاقتصاديات والنمذجة والمحاكاة وحفظ الطعام وسلامته وتحليل المخاطر وتصميم الآلات وهندستها

لاقتراح كلمة جديدة اضغط على «اقتراح»